Tôm ngâm nước muối nhạt, nướng hơi cháy vỏ. Lột tôm và xé thịt tôm thành miếng hơi to, khi ăn sẽ thấm nước mắm ngon hơn là lột rồi để nguyên con
About Me
- Vu~
- I postpone death by living, by suffering, by error, by risking, by giving, by losing, by achieving.
Menu
-
▼
2011
(38)
-
▼
December
(29)
- Bánh canh tôm nước cốt dừa
- Phù thủy đổi nghề, phần cuối (repost)
- What I ate and a short goodbye
- Merry Christmas and great food
- Lasagna Carbonara for my Dad
- Bún tôm nướng
- Phù thủy đổi nghề (bản nháp)
- Boule de neige
- How I made the soup for mushroom hotpot
- Friends gathering after graduation. Mushroom hotpot
- Everyday chocolate cake
- Cheesecake brownie
- Tôm rim nước cốt dừa. Canh hến thì là
- Canh cải xanh thịt băm. Cá trê chiên nước mắm gừng
- Canh khoai môn, mít non hầm xương với tôm khô xào....
- Photos of a quick shopping day
- Nấm xào. Đậu hũ sốt thịt băm, trứng cút chiên. Can...
- Ho Tay shrimp cake, Mango sago with coconut pearl
- Vietnamese broken rice, hello world!
- Fried wings with garlic salt
- Bò kho bánh mì
- Just smile and eat
- The perfect french fries
- Recipes. I.Owe.You
- What makes you happy?
- Sườn non chiên nước mắm, canh tàu ngầm, đọt su hấp
- Gold ingot wonton
- Tôm kho Tàu
- Basmati saffron with fresh petit pois
-
▼
December
(29)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Hello, Happy Birthday and Merry Christmas luon nhe.
ReplyDeleteTried to whatsapp you yesterday but uve changed your number. If you have any chance, give me your new yahoo id voi no nhe ;)
Best of luck